divendres, 17 de febrer del 2012

Edat Antiga

Si voleu fer un tast a algunes coses referents a l'Edat Antiga, mireu-vos aquest "SlideShare", que malgrat no parla del món Egipci, Fenicis ni Ibers, sí dóna informació del món Grec i Romà.


Bubbl.us

Hi guys!
Com us vaig comentar aqui teniu la imatge que hauríeu de reproduir al Bubbl.us
La idea és fer-ho i imprimir-lo per a repassar el tema de la Prehistòria de cara a la sortida de Dimarts.
Ja sabeu, heu de donar-vos d'alta per a poder treballar amb el "bubbl"  i desprès per a guardar, simplement cal pitjar a la tecla d'EXPORTAR. Et dóna l'opció de guardar-lo com una imatge que després pots enganxar en un document Word o Writer de Open Office per a imprimir a la mida que vulguis.
Ànim, que és fàcil!


El link per accedir a BUBBL és a la barra d'ENLLAÇOS
OK? ;):) 



dimarts, 14 de febrer del 2012

THE FONIX (Fase Local)

Com sabeu fa uns dies vam fer les proves de la Fase Local per al V Concurs d'Anglès Interescolar de Catalunya  "The Fonix".
Doncs bé, heu de saber que els alumnes elegits per a representar la nostra escola en la Fase Territorial el proper dia 3 de març a l'INEFC de Barcelona han estat:


                      * Júlia Adalid  (alumne de 5A)
                      * Arnau J.  Alcón  (alumne de 6A)


Vagin per ells les nostres felicitacions i molta sort en la següent fase del concurs.

divendres, 3 de febrer del 2012

Escriure Contes

Hola noies i nois!

Anem a ESCRIURE CONTES.
Ja sabeu que ens costa una mica ordenar les idees d'allò que volem explicar i, de vegades, qui llegeix el nostre conte no s'assabenta ben bé del que volem dir.
Així doncs, m'ha semblat que us pot anar molt bé tenir un guió que us faci anar amb un ordre seguint unes pautes per a que les vostres històries siguin ben intel.ligibles.

Si pitgeu aquest link us portarà a una web en la què teniu un Guió per escriure contes i contes per veure i llegir de referència. ESPERO QUE US AGRADI I LI TRAIEU PROFIT !

Per Escriure Contes